El cor

Catedral 2low2

El  cor  de  cambra  mixt  Ars  Animae, creat l’octubre de 1988 i dirigit des de la seva fundació per  Eugenio Malm,  té  actualment  en  el  seu repertori al voltant de 320 obres, moltes de les quals van ser estrenades a Espanya per aquest grup vocal.

El repertori inclou misses de Palestrina, Morales i Schubert,  la  missa  núm.1  (Freischützmesse) de Carl Maria von Weber, la Cantata núm. 4 de Bach, la Cantata Wer nur den lieben Gott läßt walten de Mendelssohn,  Vesperae  solennes  de  Confessore de Mozart, cors litúrgics i profans russos i romanesos, obres corals de Sors i Cererols, i motets i madrigals del Renaixement, entre d’altres.

Ars Animae ha ofert nombrosos concerts a Barcelona i en altres ciutats de Catalunya, ha participat en les XVI Jornades Corals de Borja (Aragó), en la VI Trobada Internacional Coral de Sòria, en el XVIII Festival de Música de Vilaseca conjuntament amb l’orquestra de cambra d’aquesta ciutat, en el Maig Coral de Barcelona (anys 2002, 2003 i 2006), en la 23ª Setmana de Cant Coral de l’Hospitalet (2006), en el II Certamen Coral de Rivas-Vaciamadrid (2007), en la IV Setmana Intercultural de la Universitat de València (2008), en el XXXIX Certamen Coral de Ejea de los Caballeros (2009) i actua regularment amb l’orquestra Ars Mèdica amb la qual ha interpretat obres de Schubert, Bach, Beethoven, Händel, Mozart, Haydn, Mendelssohn, Weber i Saint-Säens.

 

El Cor de Cambra Ars Animae ofereix la seva participació musical en cerimònies religioses i civils (noces, funerals…) així com en altres actes de commemoració, homenatge i celebració: aniversaris, inauguracions i clausures de cursos acadèmics i empresarials, etc.

Si desitgeu informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través dels següents telèfons: 669 608 741 ( Leopoldo de Miguel), 934 393 050, 629390 920 ( Eugenio Malm ) o mitjançant el correu a les adreces elemiguel@movistar.esemmayer@icloud.com

                                                  

                                                              INCORPORACIONS  NOUS CANTAIRES

El Cor de Cambra Ars Animae té oberta la inscripció de nous cantaires amb coneixements de lectura musical.

Assagem tots els dijous de 9 a 11 del vespre a l’església dels Pares Carmelites Descalços – Av. Diagonal 424 (cantonada Roger de Llúria) – Barcelona

Les persones interessades us podeu posar en contacte amb el director del cor, Eugenio Malm ( tel. 934 393 050,

629 390 920,  emmayer@icloud.com) o amb Leopoldo de Miguel ( tel. 669 608 741 , elemiguel@movistar.es)