Direcció

Nascut a Rússia, Eugenio Malm Mayer comença a cantar als 8 anys com a nen cantor a Àustria i després a Argentina. Allà estudia al Conservatori Nacional de Buenos Aires i acaba les carreres de violí, direcció coral i direcció orquestral. Als vint anys comença a formar i dirigir cors i integra conjunts professionals como ara el Cor de Cambra de l’Associació Wagneriana. Més tard és convidat pel Ministeri de Cultura de la U.R.S.S. per a realitzar un curs de postgrau de 2 anys en qualitat d’assistent de direcció coral a l’Institut Musical Pedagògic Gniesin de Moscou.

A Espanya ofereix nombrosos cursos de direcció coral i d’història de la música, i dirigeix durant 8 anys l’espai radiofònic Música coral a Ràdio 2 de RNE. Presenta per primera vegada a Espanya les Vespres de Rachmaninov i la Litúrgia de Chaikovski. Treballa amb els teatres lírics de Madrid i Barcelona i col·labora amb diverses entitats culturals, universitats, ajuntaments i altres.

Entre els anys 2001 i 2004 presenta a Ràdio Clàssica de RNE 3 els grans cicles Música litúrgica russaVida i obra de P. ChaikovskiLa música a Sant Petersburg. A Barcelona organitza diversos cors, i funda el Cor de Cambra Ars Animae. També ha dirigit com a director convidat altres agrupacions corals d’Espanya, incloent el Cor de la Comunitat de Madrid.